Kalle Comma er faldet pladask for en ny app, der sikrer, at man som syg, aldrig er alene med sin sygdom. Venner og familie kan nu let følge med og tage aktivt del. Det er lige til et partnerskab for verdens mindste bedste ven!
Når man er virkelig syg, så er der faktisk slet ikke tid til at være det! Man skal holde styr på alt det, lægerne siger, huske alle aftalerne hos forskellige behandlere, forstå hvad diagnoserne betyder. Og når man er syg, gror græsset jo fortsat! Der er masser af helt almindelige dagligdagsopgaver, der også skal passes: Nogle skal have slået græsset eller hentet medicin, der skal købes ind og vandes blomster, måske skal hunden luftes, eller skal man transporteres til forskellige undersøgelser.

Den nye app, som Kalle Comma er blevet temmelig vild med, kan hjælpe med både at holde styr på og dele viden om alle opgaverne, men også at invitere venner og familie til at hjælpe med alt det, der er virkelig rart at få hjælp til, når man er syg.

Det er lige i Kalle Commas ånd, at vi hjælper hinanden med det, vi kan, og at vi sikrer, at der aldrig er nogen, der føler sig alene – og slet ikke når man er syg!
Hvis du kender en, der er syg og har lyst til at hjælpe, så er Relabee app’en måske noget for dig. Tjek den her: www.relabee.com

Hilsen Kalle Comma